Europæiske Regeringer, støtter NATO og det amerikanske imperium, som de støtter terroristerne. De hvide hjelme.. Al Qaeda med et facelift

Europæiske Regeringer, støtter NATO og det amerikanske imperium, som de støtter terroristerne. De hvide hjelme.. Al Qaeda med et facelift

Den danske regering styrker nu sin indsats for at stabilisere Syrien og Irak gennem en ny regional stabiliserings pakke til ca. 333 mio. Stabiliserings pakken vil bl.a. tjene til at genoprette basale tjenester til den lidende civile befolkning – og bane vej for flere civile Irakere og Syrere, der vender hjem.

“Danmark har længe spillet en ledende rolle med hensyn til at levere øjeblikkelig humanitær nødhjælp til den civile befolkning i Syrien, Irak og deres tilstødende områder, der lider af krigen og fremkomsten af ​​ISIL. Men mad og medicin alene løser ikke problemet. Der er et lige stort behov for flere langsigtede investeringer i stabilisering og grundlæggende genopbygning i de nyligt frigjorte områder i Irak og de oppositionsstyrede områder i Syrien “, siger Kristian Jensen.

“Det syriske regimes igangværende angreb på den civile befolkning har tvunget hundreder af tusinder af familier fra deres hjem og levebrød. Resten risikerer at miste deres liv hver dag. Derfor støtter vi det fri syriske politi og det syriske civile forsvar, hvide hjelme, som leverer en absolut uovertruffen indsats for at redde civile syrere fra bombede bygninger “, siger Kristian Jensen.

Derfor støtter vi det fri syriske politi og det syriske civile forsvar, hvide hjelme, som leverer en absolut uovertruffen indsats for at redde civile syrere fra bombede bygninger “, siger Kristian Jensen.

The Government launches a new stabilisation support package to Iraq and Syria

90 millioner kroner til Syriens ofre

Danmark giver 20 millioner til Hvide Hjelme i Syrien

15.03.2015 Den danske regering bevilger 90 millioner kroner til ofrene for krisen i Syrien, der i dag går ind i sit femte år.

”Det er en umådelig trist mærkedag for syrerne og for verdens samfundet, der ikke har formået at få sat en stopper for krigen og befolkningens urimelige lidelser,” siger Mogens Jensen.

De 50 millioner kroner går til danske nødhjælpsorganisationer, der er til stede i Syrien eller arbejder gennem lokale partnere, og som dermed har adgang til nødlidende i svært tilgængelige områder eller i belejrede bydele.

Hvem gemmer sig bag de – ikke altid så – Hvide Hjelme?

De Hvide Hjelme har reddet titusinder af Syriske menneskeliv og står på samme side af konflikten som Vesten. Men de er knap så upartiske, som de hævder.

1. juni 2014 skrev Mustafa al-Haj Yussef en Facebook-opdatering. Han var på det tidspunkt – og er stadig – leder for en af det syriske redningskorps’ – De Hvide Hjelmes – afdelinger i Idlib i Syrien. Under sin egen kommentar »En fantastisk meddelelse« delte han en særlig skriftlig militær meddelelse fra de syriske oprørsgrupper, hvori der står, at valgstederne i Damaskus skal gøres til mål for angreb.

Mustafa al-Haj Yussefs kommentar er en del af en rå, sekterisk og mørk side af De Hvide Hjelme. En organisation, der for nylig var indstillet til Nobels fredspris, og som netop har modtaget 60 millioner kroner i bistand over de kommende tre år fra den danske regering. De Hvide Hjelme har i forvejen modtaget 23 millioner dollar fra USA og et endnu større beløb fra den britiske regering.

De Hvide Hjelme heltestatus i store dele af Vesten og gør dem til en af de sidste brikker Vestens politikere har på hånden over for Rusland og Bashar al-Assad. Hjelmene leverer den humanitære stemme og de billeder, der udstiller Assads og Putins bombardementer. Og ved udelukkende at operere i de oprørskontrollerede områder er De Hvide Hjelme med til at holde liv i ønsket om regime skifte.

De Hvide Hjelme…Al Qaida med et facelift

Så hvem og hvad er de hvide hjelme? “Hvide Hjelme, der officielt blev kaldt Syria Civil Defense, blev grundlagt i 2013, og er ofte de eneste nødsituationers førstehjælpere, der er tilgængelige i oprørssektorer i Syrien og hævder at have sparet mere end 58.000 liv.

“De består af tidligere bagere, bygherrer, taxachauffører, studerende, lærere, stort set alt andet end redningsarbejdere”, ifølge den meget gentagne sætning, som deres britiske tidligere militær, USAR (Urban Search & Rescue) træner, James Le Mesurier, der specialiserer sig i outsourcing warfare – den slags private sikkerhedsoperationer eksemplificeret af Blackwater (nu kendt som Academi) og DynCorp, og andre kendte globale leverandører af lejesoldater og CIA snigmords eksperter.

blackwater-logo

White Helmets grundlægger Le Mesurier, der tog eksamen fra Storbritanniens elite Royal Military Academy i Sandhurst, siges at være en “ex” britisk militær efterretningsofficer, der er involveret i en række andre NATO-humanitære indgreb “krigens teatre, herunder Bosnien, Kosovo og Irak , såvel som indlæg i Libanon og Palæstina. Han har også en række højt profilerede stillinger på FN, EU og UK Foreign and Commonwealth Office. For ikke at nævne hans forbindelser tilbage til den berygtede Blackwater (Academi).

Streaming-giganten Netflix lancerede for nylig dokumentarfilmen, der skulle løfte de hvide hjelme til et Hollywood-niveau i Madison Avenue-stilede demagoger. Som en interessant sidebemærkning: En stor aktionær i Netflix foregår bare som Capital Invest Global Investors, som er vært for et antal armaturer fra det militære industrielle kompleks på sine bøger, herunder Lockheed Martin og Boeing. I 2015, George Soros, milliardær, kriminel hedgefond manager, købt 317.534 aktier i Netflix siges at være værd $ 32.79m. Mærkeligt i 2016 opløstes Soros disse aktier

For yderligere oplysninger om George Soros rolle som anti-Syrien-NGO, læses Impresario 21WIRE-artiklen:  George Soros: Anti-Syria Campaign Impresario

I lighed med mange andre “ngo’er” er de hvide hjelme blevet indsat i vest for at afspore den syriske stat, først ved at underminere eksisterende borgerlige strukturer og ved at formidle planlagt PR for at lette regeringsskifte propaganda gennem vestlige og gulfistiske medier. På trods af at de blev startet, og som stadig er generøst finansieret af NATO-medlemmers stater, især fra USA og Storbritannien, hævder de hvide hjelmes i deres officielle erklæring kategorisk, at de på en eller anden måde er stærkt uafhængige og har ikke accepteret penge fra regeringer , virksomheder eller nogen direkte involveret i den syriske konflikt “. Dette er både farcical og dybt misvisende.

De hævder, at de ikke er “bundet til nogen politisk gruppe i Syrien eller andre steder”, men de er indlejret med Al Nusra Front, ISIS og tilknyttet de fleste amerikanske allierede terror brigader, der angriber Syrien.

Kort viser hvordan 31.000 lejesoldater kommer fra 86 Lande for at Kæmpe for ISIS, Al Nusra og Al Qaida   SYRISK BORGERKRIG ? Lol

Enhedsliste-top- Zionismeudtalelser er ren konspirationsteori

 

 

 

 

 

 

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close